3.13.2016

Trench Coat
                                                              Coat - Rosegal -here

This is my favorite trench coats because I could easily combine it with casual until elegant clothes. When I'm hurry or go to lectures at university often combine it with jeans and a blouse,
or T-shirts. But I was very surprised when this coat I tried with this black shirt and black skirt because I  don't believed that I could wear with elegant combinations. So now I like it more.


Ова е мојот омилен  палто бидејќи лесно можам да го искомбинирам со кежуал па се  до  елегантни парчиња облека. Кога сум во брзање или одам на предавања на факултет често го комбинирам со фармерки и некоја  блуза , мајца. Но, јас навистина се изненадив кога го пробав со оваа црна кошула и црна сукња бидејќи не верував дека ќе можам да го носам со елегантни комбинации. Така да сега јас го сакам уште повеќе.
3.01.2016

Еlegant dayYes, I know that today and yesterday was a working day characterized by a casual outfit.But yesterday was special day for me because it was the birthday of one my dear person. Long time I thinking what to wear, what shall I do with my hair,  whether iron  my hair, do I make pony teal or I make wave hair.Suddenly I remembered that it is not so cold and that I can wear my new boots with a dress because I have to go to dinner at the restaurant . Because the boots are black I decided to bondi blue dress with purple lipstick because I want to combine warm colors with cold colors.Да, знам дека денеска  како и вчера беше работен ден кој се карактеризира со некој кежуал аутфит. Но, вчерашниот ден беше посебен за мене бидејќи беше роденден на една моја драга личност. Долго време како и секогаш размислував што да облечам , што ќе правам со мојата коса, дали да ја пуштам , дали да ја соберам или пак да ја навиткам. И ете се сетив дека веќе не е толку студено и дека ќе можам да си ги носам моите нови чизми со некој фустан бидејќи сепак не беше класична забава туку вечера во ресторан и ем беше во вечерни часови. А, бидејки тие се црни се одлучив за бонди сина фустан со виолетов кармин зошто сакам да комбинирам топли бои и студени бои. 2.03.2016

Before and After with hair extension          Colour - Platinium Blonde
          Lenghgt - 18 "
          Weight -60 gramsI was impatiently to do before and after pictures with my favorite upgrade hair Irresistible Me.This brand is my favorite because it is no different from my real hair as well I have not hair extension.But also when I ironed  then the hair no curls and even when have rain.Specifically this hair extension  is easy to maintain, but the important thing this extension is not I differ from my real hair.Со нетрпение јас чекав да направам пред и потоа слики со мојата омилена надградба за коса Irresistibleme . И да оваа марка ми е омилена затоа што не се разликува од мојата природна коса исто како и да немам надградба. Но, исто така кога ќе ја испеглам потоа не се витка па дури и кога има дожд .Поточно лесна е за одржување , но најважно е што не ми се разликува од мојата вистинска коса.